Prirucnici / Recnici /Enciklopedije /Monografije


Microsoft Office PowerPoint 2007 korak po korak + CD

Napisao Joyce Cox, Joan Preppernau, Portalibris, 2007.

 

Cena: 1050 din

 

 

PowerPoint je u verziji 2007 značajno izmenjen i poboljšan. Čim pokrenete ovaj program, primetićete izmene s obzirom na to da gornji deo prozora sada izgleda sasvim drugačije, o čemu ćemo, između ostalog, govoriti u poglavlju 1 „Istraživanje programa PowerPoint 2007”. Međutim, ove promene u izgledu samo su delić sveukupnih poboljšanja ovog programa. U ovoj knjizi detaljno smo prikazali svaku novu funkciju koja bi mogla da vam bude od koristi – videćete kako i kada treba da ih koristite. Knjiga je napisana tako da bude pregledna i jasna i onima koji se prvi put susreću sa ovim programom, ali i onima koji su već iskusniji korisnici PowerPointa.

Ciljna grupa
Svi oni koji nikada nisu radili sa PowerPointom, ali ih njegove mogućnosti i te kako zanimaju, ali i oni koji već imaju određena znanja ili su i ranije radili u ovom programu, ali žele da svoje znanje unaprede i poboljšaju i saznaju koje sve razlike postoje u odnosu na ranije verzije.

Zašto se izdaje knjiga?
Ova knjiga je prava riznica znanja kako za stare, iskusne korisnike, tako i za potpune početnike. Izdaje se da bi apsolutnim početnicima, ali i onima koji su već koristili PowerPoimt pomogla da nauče da rade sa ovim programom ili da usavrše svoj rad sa njim. Štedi vaše vreme i omogućava vam da lako i brzo ovladate radom u PowerPointu.

Opis knjige
Ova knjiga koncipirana je tako da vas postupno vodi kroz sve zadatke sa kojima ćete se najverovatnije suočiti u programu Microsoft Office PowerPoint 2007. Ukoliko počnete od samog početka i zatim kompletirate sva vežbanja, do kraja knjige ćete naučiti da pravite vlastite prezentacije i radite sa svim uobičajenim tipovima PowerPoint prezentacija. S druge strane, svaka tema je i zaokružena celina. Ako ste već radili u prethodnoj verziji PowerPointa, ili ste već prošli kroz sva vežbanja i želite samo da se prisetite nekog postupka, karakteristike ove knjige pomoći će vam u pronalaženju konkretnih informacija.

Kratak sadržaj
1. Istraživanje programa PowerPoint 2007
2. Pravljenje nove prezentacije
3. Rad sa tekstualnim slajdovima
4. Podešavanje uređenja, redosleda i izgleda slajdova
5. Dodavanje tabela, grafikona i dijagrama
6. Dodavanje grafičkih elemenata u slajdove
7. Dodavanje animacija, zvučnih i video zapisa
8. Pregledanje i zajedničko korišćenje prezentacije
9. Pravljenje vlastitih elemenata za prezentacije
10. Isporuka prezentacija u elektronskoj verziji
11. Priprema veb prezentacije
12. Podešavanje programa PowerPoint
Glosar
Indeks

375 str. mek povez


Poručite knjigu Microsoft Office PowerPoint 2007 korak po korak + CD

 

Ime i prezime:

E-mail:

Telefon:

Adresa:

Grad:

Poštanski broj:

 

 

 

 

 
SVI NASLOVI KATEGORIJE: Prirucnici / Recnici /Enciklopedije /Monografije© SVA PRAVA ZADRŽANA METAR KNJIGA :: izradio KompArt