Psihologija / Popularna psihologija


Opšta teorija ljubavi

Napisao Luis i Tomas, Profil, 2009

 

Cena: 1000 din

 

 

Inspirisani novim naučnim otkrićima o ljudskom mozgu, trojica cenjenih naučnika opisuju naš drevni, iskonski poriv za bliskošću, otkrivajući da ljudski nervni sistem nije samodovoljan: od najranijeg detinjstva se naši mozgovi povezuju s mozgovima nama bliskih ljudi, u nemom ritmu koji čini životnu silu tela. Te prećutne veze određuju naše raspoloženje, stabilizuju i održavaju zdravlje te menjaju strukturu naših mozgova, tako da, u vrlo realnom smislu, od onoga koga volimo zavisi ko smo i šta ćemo postati.

Opšta teorija ljubavi primenjuje ta izvanredna naučna zapažanja na neke od najvažnijih problema s kojima se suočavamo, objašnjavajući način na koji funkcionišu veze, na koji roditelji utiču na formiranje detetove ličnosti, kako funkcioniše psihoterapija i kako savremeno društvo opasno krši naše osnovne emocionalne zakone.

Delo retke originalnosti, strasti i rečitosti, Opšta teorija ljubavi će zauvek promeniti način na koji razmišljate o ljudskoj bliskosti i ljubavi.

Opšta teorija ljubavi hrabro gleda u budućnost... Izuzetno čitljiva knjiga koja uverljivo povezuje ljubav i biologiju. - Vašington Post


Poručite knjigu Opšta teorija ljubavi

 

Ime i prezime:

E-mail:

Telefon:

Adresa:

Grad:

Poštanski broj:

 

 

 

 

 
SVI NASLOVI KATEGORIJE: Psihologija / Popularna psihologija© SVA PRAVA ZADRŽANA METAR KNJIGA :: izradio KompArt