Bestseleri


Braća

Napisao Robin Jang, Mladinska knjiga, 2009.

 

Cena: 790 din

 

 

Zavera, strast i ratovanje u epohi krstaških pohoda.
„Čudesno... upečatljiva atmosfera, puno akcije i intrige. Autorka je oživela vreme krstaških ratova.“ Stiv Beri, autor knjige "Templarsko zaveštanje".
„Pitko, dobro napisano, sa živim, uverljivim likovima.“ Alison Vir, autor knjige "Nedužni izdajnik".
Pre nego što mladi Vil Kembel konačno zauzme svoje mesto u moćnom redu vitezova templara, suočava se s dugim, napornim periodom šegrtovanja pod budnim okom prekog učenjaka Everarda. Dok ulaže neizmerne napore ne bi li podneo surovu disciplinu templarskog reda, Vil mora i da pronađe objašnjenje za svoju tragičnu prošlost i opaku misteriju koja okružuje Everarda, ali i za zbrkana osećanja koja gaji prema Elven, nepokolebljivoj mladoj ženi na koju ga život, čini se, neumitno upućuje.
U međuvremenu, na Istoku je zasjala nova zvezda. Bivši rob Bajbars, nemilosrdan borac i izvanredan taktičar, izrastao je u jednog od najvećih vojnih zapovednika i vladara svoga vremena. Bajbarsa, progonjenog neprozirnim senkama detinjstva, goni neodoljiva želja da oslobodi svoj narod evropskih zavojevača.
Vilu i Bajbarsu suđeno je da ukrste koplja kao vitez templar i muslimanski ratnik u tom silovitom sudaru civilizacijâ o kojem se na zapadu i danas govori kao o – krstaškim pohodima.


Poručite knjigu Braća

 

Ime i prezime:

E-mail:

Telefon:

Adresa:

Grad:

Poštanski broj:

 

 

 

 

 
SVI NASLOVI KATEGORIJE: Bestseleri© SVA PRAVA ZADRŽANA METAR KNJIGA :: izradio KompArt