Bestseleri


Ljuljaška daha

Napisao Herta Miler, Laguna, 2010.

 

Cena: 700 din

 

 

Ljuljaška daha" Herte Miler, dobitnice Nobelove nagrade 2009. godine, pravi je književni doživljaj. U ovom veličanstvenom poetskom romanu, koji budi duboka osećanja, pripoveda o sudbini jednog mladića iz Zibenbirgena, gradića u Rumuniji gde je pre II svetskog rata bila velika kolonija naturaliziovane nemačke manjine, o njegovoj deportaciji u ruski radni logor, o pet godina provedenih u njemu i o povratku kući.

„Spisateljsko remek-delo koje se ni sa čim ne može uporediti. Svako ko pročita ovaj potresan roman, koji svojim poetskim pripovedačkim savršenstvom u nama budi osećaj sreće, nikada ga neće zaboraviti.“

Herta Miler je rođena 1953. godine u Nikidorfu u Rumuniji, a od 1987. godine živi u Berlinu kao spisateljica. Za svoje delo nagrađivana je brojnim nemačkim i međunarodnim nagradama. Godine 2009. Herta Miler dobila je Nobelovu nagradu za književnost.

Izdavačka kuća Hanzer je objavila "Kralj se klanja i ubija" (2003), "Bleda gospoda sa šoljama moke" (2005), ‚"Zver srca" (novo izdanje, 2007), "Lisac je već tada bio lovac" (novo izdanje, 2009) i roman "Ljuljaška daha" (2009).


Poručite knjigu Ljuljaška daha

 

Ime i prezime:

E-mail:

Telefon:

Adresa:

Grad:

Poštanski broj:

 

 

 

 

 
SVI NASLOVI KATEGORIJE: Bestseleri© SVA PRAVA ZADRŽANA METAR KNJIGA :: izradio KompArt