Fantastika / Horor


Mlad mesec

Napisao Stefani Majer

 

Cena: 1100 din

 

 

Kako to inače u životu biva, jedno zlo ili dobro, kako ga ko doživljava, ne može samo da prođe – neophodna je ravnoteža. Nakon neizmernog ljubavnog bola koji doživljava, Bela otkriva tu drugu, paralelnu stranu medalje ušuškanog Forksa. Prijateljstvo sa Džejkobom Blekom, drugarom iz detinjstva, koji pripada drevnom indijanskom plemenu Kvilita, otkriva joj još jednu brižljivo čuvanu tajnu. Ni Kviliti nisu tek još jedno pleme ukrašeno živopisnim nošnjama i dramatičnim totemima. Naprotiv, njihova tajna je, poput one vampirske, prikrivena svetlošću noći u seni Mladog meseca.
 

RASPRODATO

Film “Sumrak” nastao je prema bestseleru Stefani Majer koji je postao kulturni fenomen sa velikim brojem poklonika širom sveta koji su željno čekali ekranizaciju. Knjiga Sumrak   (Evro-Giunti) je prvi deo serijala od četiri knjige koji je proveo ukupno 91 nedelju na prvom mestu liste besselera lista The New York Times

Rediteljka Ketrin Hardvik oživljava svetski literarni fenomen postavljajući priču o strasnoj i neočekivanoj romansi izmedju jedne tinejdžerke i tajanstvenog neodoljivog vampira, na filmsko platno. Glavne uloge su poverene Kristen Stjuart i Robertu Patinsonu koji glume postmoderne Romea i Juliju u ovoj napetoj akcionoj avanturi sa malo natprirodnog. Film “Sumrak” je izazvao veliko interesovanje u svetu i napravio brojne rekorde. Film je do sada zaradio preko $181 miliona dolara a u njegovo snimanje uloženo je samo $37 miliona dolara. Brojne on line diskusije pratile su pojavljivanje filma a oficijalni sajt imao je preko 8 miliona poseta, više nego što bilo koji sajt ima tokom celog svog trajanja. Prvo pojavljivanje finalnog trejlera na sajtu MySpace za 48 sati videlo je 3.5 miliona posetilaca.

RASPRODATO!


Poručite knjigu Mlad mesec

 

Ime i prezime:

E-mail:

Telefon:

Adresa:

Grad:

Poštanski broj:

 

 

 

 

 
SVI NASLOVI KATEGORIJE: Fantastika / Horor© SVA PRAVA ZADRŽANA METAR KNJIGA :: izradio KompArt