Polovne knjige


Pirati digitalnog doba

Napisao Džon Ganc i Džek B. Ročester, Clio, 2007.

 

Cena: 990 din

 

 

Knjiga je rezultat predanog istraživačkog rada o zaštiti autorskih prava od srednjeg veka do danas, a teme o kojima se raspravlja mnogo su ozbiljnije od nezakonitog preuzimanja neke pesme sa Interneta.
Ganc i Ročester opisuju kako su razvoj tehnologije, društva i globalizacija uticali na to da piraterija postane rasprostranjenija nego ikad i ističu sa kojim se izazovima suočavaju industrijske grane koje nastoje da se prilagode toj promeni, ali i kako organizacije za primenu propisa pokušavaju da se suprotstave toj struji. Osim toga, oni su ponudili potpunu i detaljnu analizu ekonomske štete koju piraterija nanosi kako lokalnim ekonomijama, tako i tehnološkoj industriji. Ovo je važno štivo za rukovodioce u medijima, studente, vaspitače, advokate i, naravno, potencijalne pirate.

Džon Ganc je glavni istraživač i potpredsednik kompanije International Data Corporation. Rukovodilac je brojnih projekata razvojnog planiranja: globalnih tržišnih modela, Interneta, poslovanja preko Interneta...

Džek B. Ročester rukovodi kućom Joshua Tree Interactive, koja je vodeći provajder u oblasti usluga za interaktivne medije. Predaje na fakultetu New England Institute of Art.

Knjiga je nova, 320 str, tvrd povez.


Poručite knjigu Pirati digitalnog doba

 

Ime i prezime:

E-mail:

Telefon:

Adresa:

Grad:

Poštanski broj:

 

 

 

 

 
SVI NASLOVI KATEGORIJE: Polovne knjige© SVA PRAVA ZADRŽANA METAR KNJIGA :: izradio KompArt