Akcija / Triler / Krimi


Pregovarač

Napisao Frederik Forsajt, Mladinska knjiga 2009

 

Cena: 800 din

 

 

Kidnapovanje mladog coveka koji je džogirao na sporednom putu u Oksfordširu tek je prvi brutalan korak u bezocnom planu da se predsednik Sjedinjenih Americkih Država primora da odstupi s te dužnosti.
Kako se stvar dalje odvija, on ce bivati psihicki i emotivno uništavan. Samo jedan covek može to da zaustavi ? Kvin. On je pregovarac, i radi to najbolje na svetu. Od njega ce tražiti da ugovori cenu života nevinog coveka. Ono što njegov inace težak zadatak cini još mnogo težim jeste to što je nesvestan cinjenice da ta ucena nikad nije ni bila pravi cilj onih koji su otmicu organizovali.
Pregovarac razvija pricu zadržavajuci vam dah svojim uzbudljivim, neocekivanim preokretima i minucioznim detaljima o atmosferi, ljudima i organizacijama inace nevidljivim, koji su prepoznatljivo obeležje pripovedanja Frederika Forsajta. To je prica o jednom pomalo opasnom vremenu, kada su krize bile dublje, svetovi medusobno dalji, a ljudski likovi, i s ove i s one strane dobra i zla, cinilo se mocniji i upecatljiviji.


Poručite knjigu Pregovarač

 

Ime i prezime:

E-mail:

Telefon:

Adresa:

Grad:

Poštanski broj:

 

 

 

 

 
SVI NASLOVI KATEGORIJE: Akcija / Triler / Krimi© SVA PRAVA ZADRŽANA METAR KNJIGA :: izradio KompArt